Uppdaterar...

...händer inte så mycket här utöver det vanliga, jobbar och tränar alldeles för lite men ska försöka ta tag i och förnya Friskis & Svettis-kortet, ut och springa när snön och isen försvinner, träna inför Grabbhalvan etc

Besök på Stadsträdgården...

...blir det definitivt på söndag:

Söndag 8 februari

Rostbiff på älg med ugnsbakade rotfrukter och lingonsalsa
Fried rice “Bangkok”

Trevligt recept, måste prova göra någon gång

Hamburger Stroganoff

Serves: 2

This is so easy, you'll be ready to eat in no time!

INGREDIENTS
1/2 lb. lean ground sirloin
1 can fat free cream of mushroom soup
1 tablespoon light sour cream
1/2 cup mushrooms (optional)
1 cup uncooked wheat egg noodles

DIRECTIONS
1. Cook pasta as directed on package.
2. While pasta is cooking, brown beef.
3. Once browned and drained, stir in the can of cream of mushroom soup, light sour cream and mushrooms if you would like.
4. Turn onto low and simmer until pasta is cooked.
5. Pour pasta onto a plate, and top with the meat mixture.