Hemma igen...

...i Örebro med Laban, och allt har gått bra, coolheten själv på tåget med två hundar i kupén som tittade nyfiket på honom och var framme och nosade men han brydde sig knappt. Nu hemma, fått lite extra gott käk och nu lagt sig att sova så allt är lugnt!
image158

På besök i Skara...

image156

image157

Jobbat klart för i år...

image155

Aron

Ännu inte hittat den där sladden, så här kommer istället några bilder på Aron, katten som valde att komma tillbaka, vilket i sin tur ledde till att undertecknad fick ta hand om Laban. Det är märkligt med djur och vad dom tycks kunna känna på sig.image153

image154

Varit på städkurs...

...och konstaterat att det nog är det ett för avancerat objekt att börja med för någon som inte jobbat med inomhus-städning, man ska ha gått amhalls grundkurs i städ, plus handskas med farliga kemikalier m.m, plus att tids-schemat på just Max är väldigt pressat, man börjar 6.30 på morgonen, och 8.00 måste man vara klar med allt som har med köksdelen att göra, eftersom de som jobbar i köket börjar då, sen har man typ 1 1/2 timme på sig att fixa allt som har med serveringsdelen, personalutrymmen, toaletter m.m innan restaurangen öppnar. Tufft. Nog bara för dom som jobbat med städ förut och har lite vana, får leta upp något av Samhalls andra städobjekt som inte är lika krävande initialt.

Städkurs i morgon...

...och på fredag blir det.

Varit på julbord...

...och det var gott, mycket gott, samma ställe som förra året men annan kock och det märktes helt klart, inte minst på köttbullarna, och på prinskorven, och till och med potatisen (som måste vara det svåraste att hålla varm och samtidigt välsmakande när den ska serveras till många personer).

Städkursen lyser med sin frånvaro, för få anmälda sägs de. Nåja.

Städa på Max...

...Max Hamburger-restaurang alltå, kanske; börjar iallafall med en kurs nästa vecka och sedan lite provjobba någon helg, förmodligen den restaurangen vid Eurostop eftersom det är närmast hem, ser det som en möjlighet att komma ut och prova på lite annat än DHL, och funkar det bra så vet man ju aldrig vad det kan leda till i framtiden.