Kommit igång med löpningen

Första loppet anmält! Tog mig till Lundbyspåret igår, var dock för mycket is och snö kvar, så det fick bli att springa/jogga en sträcka med tunga ovana löpsteg på asfalten runt Vivalla, den så kallade Vivalla-ringen. På tavlan vid motions-spåret hittade jag också en notis om "Start-Milen" (läs mer på www.ifstart.se) som äger rum den 4 mars, tävlingslopp där det också finns en motions-klass på 5 km som man kunde anmäla sig till så det gjorde jag, och har nu ett bra delmål att träna mot.

Spexpremiär i morgon...

...den tolfte i ordningen faktiskt, märkligt vad tiden går fort; ska bli extra roligt också att gå på galapremiär nu när man verkligen inte varit inblandad på något sätt eller i någon form av produktionen utan kan gå på premiären som helt vanlig besökare och avnjuta föreställningen.

I år det dessutom premiär för Örebrospexet att spela på anrika Hjalmar Bergman-teatern, en riktig teater mitt i stan (istället för gamla trogna universitets-aulan där de första 11 årens spex-äventyr utspelade sig), så det ska bli en höjdare på flera olika sätt i morgon kväll!