Varit i Västerås

Har varit i Västerås, staden som

ligger nästan precis mellan Örebro och Stockholm, och träffat F. över dagen, eller det var i lördags förstås men har inte blivit av att uppdatera förrns nu.

 



mjau


Stockholm i vinterskrud

Varit i Stockholm över dagen och hälsat på F. Promenerat längs med vattnet, och tittat in på Medeltidsmuseet och lärt mig lite mer om Stockholms historia. Ätit hamburgare på McDonalds (på Regeringsgatan), även om Max förstås har godare hamburgare ;), men det var för mycket folk på Max vid Hamngatan, de skulle nog behöva expandera lokalen där, känns det som för att inte gå miste om försäljning. Hursomhelst, en mycket trevlig dag var det :)

 


snilleblixt

Fick en snilleblix och slängde ner lite havre-quinoagröt-blandning i blendern/mixern (en sån där OBH Nordica-grej för 199.- som jag hitta på ICA i julas), tillsammans med djupfrysta jordgubbar och blåbär, lite juicenektar, lättyoughurt och lättmjölk, blev ungefär som sorbéglass i konsistensen tror jag, fast mycket nyttigare (hoppas jag). Fantastiskt gott också, och en rejäl energikick. Och så slipper man väl koka själva gröten på morgonen också (och diska kastrullen efteråt hehe), och sparar således en massa tid vid frukostbordet :)