anmälan

anmälan

Ja då var man med på startlistan för Karlslundsloppet 10 KM, finns ingen återvändo hehe, dags att börja ladda med kolhydrater, dinkelpastan är inköpt, kokad och skall intagas strax!

Kan tilläggas att detta lopp inte går på dom där väldigt tuffa spåren, utan till största delen på asfaltsvägarna runtomkring motionscentralen, så det ska nog kunna gå vägen, om man inte springer åt fel håller eller så, är inte så bekant med området därute egentligen...den stora utmaningen är nog som tidigare nämts att inte komma allra sist, bara 51 anmälda till just 10 KM Herrar, sen är det ungefär 300 anmälda allt som allt till olika långa sträckor och alla startar samtidigt så det kan bli trångt i starten, nåväl det får gå som det går, eller snarare springer ;)

Just idag blir det nog besök på I3 och F&S, inte blivit så mycket av den varan, men har ju årskort som sträcker sig till januari så det vore ju dumt att inte utnyttja fullt ut, och I3 är ju inte så långt hemifrån sårepassarjubra!

Kommentarer
Postat av: Marie Josefson

Lycka till, håller tummarna! Själv håller jag mig till stavarna, - "såna som tanterna går med", som Magda uttryckte saken! Hmmm.....

2006-10-19 @ 10:12:16
Postat av: EmilJ1

Stavgång är nyttigt och effektivt det med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback