Kattsand

Och när nu lådan är inköpt så är förstås den stora ödesfrågan vilken typ av kattsand den ska fyllas med, nedan synes den sort som djuraffären rekommenderade och som undertecknad släpade hem, och det låter ju som bra egenskaper allt det där ("tar bort lukt, dammar inte, fastnar inte i pälsen, absorberar mycket bra etc) dock är det ju inte samma typ av mer traditionell sand som liten Laban vant sig vid under sina 10 första veckor , snarare är det väl sånt man lägger i hamsterburar och dylikt.

Så frågan är förstås: bör jag satsa på att försöka vänja Laban vid nedanstående, och tycker ni det verkar vara en bra produkt i största allmänhet (priset är inte en issue), ni vana katt och djurägare som läser detta?

image96


Kommentarer
Postat av: M.J.

Grannens Murre som jag såg efter ibland, hade något liknande i sin låda, och det verkade fungera bra. Och när du nu har "släpat hem" den här påsen, så är det väl lika bra att prova! Lycka till med alltihop, som du förstår så följer jag detta med stort intresse! :)

2007-08-15 @ 11:38:29
Postat av: Siram

ååå, det var tider det! Tänkte på det igår, när vi var på konserten! Skoj var det!
Vad kul för dig att bli kattägare! Det är underbart, så det kommer du säkert inte att ångra!
Ang kattsand, vi använder oss av "Pussi kompakt". Den är väldigt finkornig och lätt att städa i. Dock så får vi kattsand över halva hallen eftersom det fastnar i tassarna, men vi har en liten dörrmatta vid lådan som det mesta lossnar i. Den är den bästa av de vi testat, men jag har inte testat den som du skriver om! http://www.katter.nu/katter/tester/stroer/pussi_compakt.htm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback