Norsk skogkatt...

....är det utan tvivel Laban är släkt med; skulle städa och ställde sängen på högkant för att komma åt att dammsuga och så, visp, så var liten katt där och klättrade uppför "trädstammen", la sig sedan att sova där några timmar innan han klättrade ner med huvudet före igen, stämmer onekligen in på beskrivningen:

"...trots att det är en stor katt så rör den norska skogkatten sig enormt smidigt och är en suverän trädklättrare. De klättrar ner från trädet med huvudet före. Skogisen går utmärkt att ha som innekatt trots sina klättervanor men erbjud den gärna en hög klätterpelare som den kan vässa klorna på och klättra i. Många skogisar ligger också högst upp i klätterträdet och sover sin skönhetssömn."

ritimage160

Kan tilläggas att undertecknad har sovit i soffan ett par dagar nu, inte hjärta att ta bort Labans "klätterträd och klöspelare" nu när han trivs så bra med det, blir mer uttymme och plats också i den här lilla lägenheten med den gamla sängen på högkant; ska nog skaffa en luftmadrass eller dylikt att sova på mer permanent :)

Kommentarer
Postat av: M.J.

Ja, du gör verkligen ALLT för din katt! :)

2008-01-09 @ 21:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback